Congres voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve Congres ledencontent.

Registreren

U kunt zich inschrijven voor de Chirurgendagen 2022 via de registratielink.

Hotelovernachting boeken
Rondom het World Forum zijn diverse hotels te boeken die op loopafstand liggen zoals het The Hague Marriott Hotel (5 min. lopen vanaf het World Forum) en het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade (7 min. lopen vanaf het World Forum).

Ook kunt u een hotelkamer boeken in het nabijgelegen Scheveningen. U rijdt bijvoorbeeld binnen 10 minuten met de auto van het Inntell Hotel Den Haag Marina beach naar het World Forum. Als alternatief kunt u veel andere opties voor hotels en B&B-accommodaties vinden op verschillende boekingswebsites.

Helaas kan de beschikbaarheid van een hotelkamer niet gegarandeerd worden.

Aanvullende informatie

Betaling
Inschrijving verplicht tot betaling. Betalingen voor de Chirurgendagen wordt tijdens de online registratie verricht met iDeal. Wanneer het niet lukt om de betaling af te ronden, ontvangt deelnemer binnen 30 minuten een e-mail met een link (eenmaal te gebruiken) om de registratie op een later moment alsnog af te ronden.

Annulering
Een annulering kan alleen schriftelijk plaatsvinden.

  • Deelnemer kan binnen 14 dagen deelname kosteloos herroepen via e-mail congres@heelkunde.nl
  • Bij annulering van deelname vóór 19 april 2022 wordt 50% van de deelnamekosten gerestitueerd.
  • Bij annulering vanaf 19 april 2022 is 100% van het inschrijfgeld verschuldigd.

Afwezigheid tijdens de Chirurgendagen ontheft de deelnemer niet van de verplichting tot betaling. (Gedeeltelijk) verzuim tijdens de Chirurgendagen geeft geen recht tot gedeeltelijke of gehele restitutie van het deelnamebedrag. Een beroep op overmacht is niet mogelijk.