Congres voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve Congres ledencontent.

Partners

De NVvH congressen zijn uitstekend platform om in contact te komen met de top van chirurgisch Nederland. Om uw interactie met de deelnemers te faciliteren heeft de NVvH verschillende sponsormogelijkheden ontwikkeld. Wij nodigen u van harte uit om partner te worden van de NVvH congressen.

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat sponsoring maatwerk is. We onderzoeken graag waar het gezamenlijk belang ligt, zodat de sponsoring een maximaal rendement oplevert voor beide partijen. Samen met u, zoeken wij naar het pakket dat het best aansluit bij uw doelstellingen en wensen. Interesse? Neem contact met ons op via congres@heelkunde.nl.

 

 

Johnson & Johnson Medical
Premium partner

Johnson & Johnson Medical

For over 100 years, Ethicon has stood side by side with healthcare professionals around the world, sharing the same passion to improve and save lives. We are humbled to support your efforts to keep healthcare running during times of unprecedented disruption.
Medtronic Trading NL B.V.
Premium partner

Medtronic Trading NL B.V.

“Gedurfd denken. Gedurfdere daden. Wij zijn Medtronic. We zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van gezondheidszorgtechnologie en pakken de meest dringende gezondheidsproblemen aan door naar oplossingen te zoeken en deze te vinden. Onze missie -
CMR Surgical
Main partner

CMR Surgical

Partner

Baxter

Partner

BD Benelux

Partner

Claaf

Partner

DEAM

Partner

Duomed

Partner

GD Medical

Partner

Intuitive

Partner

Lay3Rs

Partner

PCU

Partner

Serb