Congres voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve Congres ledencontent.

Locatie

World Forum Den Haag
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag
Open de locatie in Google maps

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Het World Forum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden u aan om uw reis van te voren te plannen met de 9292 reisplanner voor het meest up-to-date reisadvies.

Parkeren World Forum
World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de taxi en auto. Het World Forum beschikt over beperkte parkeergelegenheid. De parkeergarage bevindt zich direct onder en aangrenzend aan het gebouw. Meer informatie kunt u vinden op de website van het World Forum.

We raden u aan om bij uw hotel te parkeren en dan te voet naar het World Forum te komen. Daarnaast zijn er extra parkeergelegenheden in de omgeving:

World Forum The Hague

World Forum The Hague is een internationaal congrescentrum in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m² exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt de locatie exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel met op maat gemaakte branding van het gebouw. World Forum The Hague: Ready to host your event!

Neem een kijkje op de locatie door middel van de Virual Tour